Het notitieboek is geïnspireerd op een ouderwetse traditie van handgemaakt boekbinden. Het notitieboekje is er in drie maten, allemaal verkrijgbaar in het zwart: de Small, Medium en Large. Elke maat van het notitieboek heeft zijn eigen unieke bindstijl. Het notitieboekje is geïnspireerd op de klassieke notitieboekjes van weleer:

Het notitieboekje, ook bekend als de Solis Mini, uit een serie genaamd Nova Stella is gemaakt om er net zo uit te zien als een oud in leer gebonden notitieboekje met gouden accenten. Wat het echt zo elegant maakt, is het faux-marmer op de witte paginaranden! De voorkant van elk notitieboek heeft een transparant venster dat kan worden geopend om uw op maat gemaakte vulpen met water te laten zien. Deze vulpen, een replica van de vulpennen die schrijvers in oud-Engelse publicaties gebruikten, wordt standaard meegeleverd met alle Paperblanks notitieboekjes.

De notitieboekjes van de paperblank hebben een elastische sluiting, vergelijkbaar met een ritssluiting, maar er is ook een elastisch deel waarmee je het notitieboekje dicht kunt trekken. Omdat de Pages een elastische sluiting hebben, is deze functie erg handig om uw notebook overal mee naartoe te nemen. Je kunt het ook oprollen en meenemen als je van plan bent om in het vliegtuig te schrijven of te lezen. De elastische sluiting houdt je papieren veilig op hun plek en beschermt ze tegen beschadiging.

De notebook is verkrijgbaar in twee basisstijlen, groot en klein, en je kunt ook kiezen tussen twee kleuren, grijs of blauw. Met deze keuzes kunt u de perfecte oplossing voor u vinden. U kunt veel aantrekkelijke ontwerpen vinden, sommige met een religieus thema. Sommige van deze thema’s omvatten heiligen, duivels en zelfs enkele stripfiguren zoals Mickey Mouse. Hoewel deze thema’s misschien niet bij iedereen in de smaak vallen, maken ze de notebook in zakformaat zeker nog aantrekkelijker.

Een leuk kenmerk van het paperbacks notitieboek zijn de talrijke vakken aan de voor- en achterkant. Je kunt al je schrijfgerei in deze handige vakken bewaren. Ze hebben ook een elastische band langs de bovenkant die zorgt voor een stevige grip terwijl je schrijft. Door het open ontwerp van deze notebooks heb je meer ruimte op je bureau op het werk, zodat je kunt typen en schrijven zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je materiaal kwijtraakt. Deze open tijdschriften zijn gemaakt om zeer draagbaar te zijn, en het heeft een voorkant met rubberen pagina’s die zeer duurzaam zijn.

U kunt ook een aantal unieke keuzes vinden van deze prachtige producten. Sommige hebben verschillende omslagen en hebben zelfs een ritssluiting aan de bovenkant, en andere zijn gewoon standaard notitieboekjes. Wat uw voorkeur ook is, u zult zeker een grote selectie van deze mooie producten vinden. Paperblanks-notitieblokken zijn zeer betaalbaar en bieden kwaliteitspapier en een verscheidenheid aan functies, waardoor ze een van de beste waarden zijn die er zijn!

Voor informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/merk/paperblanks/