Een virtueel Hauptwerkorgel klinkt geweldig!

Het is tijd dat u uw digitale set upgradet! Het virtuele pijporgel, het ‘Hauptwerk’, heeft zich bewezen als een geweldige aanvulling op de orgelmarkt. Als je een echte liefhebber van het orgel bent en bereid bent te investeren in de beste hardware, is deze upgrade de moeite waard. Bekijk hier de upgrades.

Het virtuele Hauptwerkorgel past in elke huiskamer. De Mixtuur-technologie zorgt ervoor dat al uw favoriete orgels perfect in elke setting passen. Het innovatieve en populaire ‘Hauptwerkorgel’ heeft vijf pedalen en twee banken voor elk pedaal en elke bank. Twee kanalen (pedaal A en B) zijn ook beschikbaar, samen met een equalizer. Dit geweldige orgel is nu nog stiller.

Een ding dat het ‘Hauptwerkorgel’ onderscheidt van andere orgels, is dat het wordt geleverd met twee samplesets. De ‘Sample packs’ bevatten twee van de meest populaire geluidsverzamelingen, die zijn opgenomen met het originele analoge geluid. De samples bevatten onder meer koperblazers, hout, staal en glas, om er maar een paar te noemen. De samplesets bevatten ook twee verschillende texturen, de ene is ‘Shure polymodal’ en de andere is ‘Gold’. De polymodale textuur is geweldig als je geluiden on the fly wilt veranderen.

Als je echt van het geluid van het ‘Hauptwerkorgel’ houdt, is er naast de samplesets nog een upgrade om te proberen.

De pedaalset ‘Stabbershut’ bevat nog twee banken. Met deze set kun je nog meer geluidsbronnen toevoegen. Deze omvatten messing en staal, samen met het populaire hout en glas. U kunt verschillende texturen toevoegen met de ‘Diamond Plate’ aan de andere oever. Er zijn acht bedieningsknoppen, schalen van vier octaven en zes attack / release-curves om de veelzijdigheid van het pedaalbord van dit ongelooflijke m-audio-toetsenbord te complementeren.

Naast de standaard midi interface voor het aansluiten van je keyboard of geluidskaart, kun je met de meegeleverde speaker rack adapter ook je complete hauptwerk orgelsysteem samenstellen. Met deze midi / hardware-interface kunt u geluid naar al uw andere elektronische instrumenten en naar uw computer sturen. De meegeleverde luidsprekers bieden stereomogelijkheden van twaalf volt, zodat u direct in uw thuistheater kunt genieten van uw verzameling geluiden.

Met de hoge geluidskwaliteit die het ‘Hauptwerk Orgel’ biedt, zult u geen enkel probleem hebben om elke luisteraar ervan te overtuigen dat uw uitvoeringen professioneel zijn. U kunt een geschikte sampleset kiezen voor uw speelstijl, inclusief classic rock of klassiek. Als je op zoek bent naar een veelzijdig elektronisch instrument als aanvulling op je indrukwekkende liveshows, dan zou je moeten overwegen om een Hauptwerk orgel te kopen. Dit fijne Duitse elektronische orgel zal u helpen uw geluid te verbeteren en zal uw muziek enorm aanvullen.

Op deze website meer informatie: https://www.noorlanderorgels.com/