Vraagt u zich af wat u moet doen met al dat heerlijke blik kikkererwten in uw opbergdoos?

Hier zijn 15 eenvoudige tips om een blik kikkererwten te gebruiken om verschillende gerechten te maken!Van simpele dipsauzen tot complete maaltijden, alles is hier!Het wordt niet eenvoudiger dan dit.Wat je ook zoekt – van een heerlijke dip tot een hartige stoofpot – in deze pittige en smaakvolle kikkererwtensoep kun je iets vinden.

 

Heb je ooit een mooie kom pasta gegeten met wat gehakte tomaten, basilicum, olijfolie, knoflook, peper, zout, ui, een beetje kaas en een stukje kaasdoek om het bij elkaar te houden?Dan heb je de goedheid van een kikkererwtensalade ervaren!Kikkererwten zitten boordevol eiwitten en vezels en kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt als salade-ingrediënt.Deze Kikkererwtensalade heeft veel textuur en smaak, en is een leuke variatie op de standaard groentesalade.De textuur is stevig en er zijn genoeg groenten om het gebrek aan vlees in dit gerecht te compenseren.

 

Als je haast hebt en een snelle, gezonde maaltijd nodig hebt die je in een paar minuten kunt maken, probeer dan deze veganistische tonijnsalade met kikkererwten.Tonijnsalade is niet alleen een zomermaaltijd, het is ook een geweldige manier om aan uw dagelijkse calciuminname te komen.In plaats van de typische tomaten en sla, serveer je kikkererwten met wat stukjes tonijn die geweekt en verkruimeld zijn.Crumbled tonijn is een geweldige textuur voor dit gerecht, omdat het een mooie textuur heeft die goed past bij de textuur van de erwten en de zaden van de kikkererwten.

 

Een ander groot voordeel van het gebruik van kikkererwten voor een salade is hoe gemakkelijk ze zich lenen voor een verscheidenheid aan andere recepten.

Je kunt kikkererwten gebruiken om een eenvoudige sandwichvulling te maken, of je kunt ze gebruiken om een barbecuesaus te maken die een leuk tintje geeft aan gegrild voedsel.De dressing die je gebruikt, zal je smaakpapillen echt een kick geven, maar je zult zeker verrukt zijn van de resultaten van het toevoegen van kikkererwten aan elk dieetmenu.Onthoud gewoon dat elke saladedressing indien mogelijk rauw moet worden gegeten, aangezien de meeste salades al vol zitten met tonnen ongezonde, conserveermiddelrijke saladedressings.

 

Een van de dingen die ik het leukst vind aan het eten van kikkererwten, is hoe gemakkelijk ze te bereiden zijn.Ze zijn snel te koken en gemakkelijk op te slaan, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen en op elk moment van een heerlijke maaltijd kunt genieten.Probeer kikkererwten in de magnetron in plaats van ze op het fornuis op te warmen, waardoor ze nog sneller mals worden.Zorg er bij het koken voor dat je de bonen goed pureert, zodat ze volledig door de marinarasaus worden gemengd.Als je te veel saus toevoegt, worden ze te dik, wat resulteert in een licht bittere smaak.

 

Over het algemeen raad ik aan om ten minste één hummusrecept voor kikkererwten te maken.Hummus smaakt zoveel beter als het op een bedje van rauwe groenten wordt geserveerd, dus ik raad je ten zeerste aan om je kikkererwten samen met wat tomaten en komkommers te bereiden om een heerlijke en kleurrijke snack of maaltijd te creëren.Zorg er wel voor dat u verse ingrediënten gebruikt en kies een merk kikkererwteneiwit dat biologische ingrediënten gebruikt.Het heeft een hogere voedingswaarde en een betere textuur, wat zorgt voor een gelukkiger varken.

 

Klik om meer te lezen: Novus Ventus International