We weten allemaal dat het grillen van grote stukken vlees in de achtertuin op een zomerse dag kan het behoorlijk saai.

U besteedt zo veel tijd in de achtertuin, het verzorgen van uw vuur, en het omslaan van de hamburgers die je niet echt om te socializen met je vrienden. Is het logisch te willen kraken van lekkere hamburgers, zodat u kunt genieten met uw dierbaren. Echter, als je nog nooit hebt gekookt op een open vuur of gegrilde elk soort vlees voor, dan vind je het misschien een beetje intimiderend. Dit is waar een luxe barbecuebox van pas komt.

 

Met één van deze apparaten, je geen zorgen hoeft te maken over het krijgen van verbrand voedsel uit je grote stukken vlees kopen. In plaats daarvan, je moet schoon en malse stukjes vlees binnen handbereik wanneer u dat wilt. Deze handige kleine constructies komen in een verscheidenheid van verschillende stijlen. Van de meer standaard ontwerpen gewoon een groot gat waar kunt u uw eten, zal die koken gelijkmatig. De liefhebber van constructies met hebben ook een aantal extra functies, zoals een rotisserie en andere interessante koken functies.

 

Als u op zoek bent naar een goede manier om een beetje smaak aan je vlees, dan is een eenvoudige marinade is een geweldig idee. Alles wat u nodig heeft is een marinara saus, wat zout en peper naar smaak, olijfolie en een paar druppels citroensap. Gewoon marineer je vlees in de saus en laat het staan ‘ s nachts. In de ochtend te maken, voeg je de olie in je keukenmachine (of wat koken apparaat dat u gebruikt) en puls tot het vlees volledig bekleed met marinara saus. En dan, net opwarmen in de oven tot het vlees klaar is om te eten. Als u wilt dat de smaak een beetje, kunt u een aantal rode peper vlokken naar de marinara alvorens op te dienen.

 

Voor de beste resultaten als het gaat om het maken van bezuinigingen van ossenhaas, zorg ervoor dat u gebruik maken van een scherp mes.

Kleinere messen kunnen gemakkelijk verstrikt raken in de vezels van het vlees en resulteren in vervelende bezuinigingen. Een ander ding dat je altijd moet doen is je stukken staan in het water voor minstens een half uur voordat u begint met het snijden van hen. Hierdoor kunnen de vezels van het vlees worden meer flexibel en resultaat in zuivere snijresultaten. Na uw stukken zat voor deze periode van tijd, dan dient u het reinigen van uw mes, een doekje, en opnieuw gebruiken. Nooit opnieuw in de bodem een mes!

 

Waarschijnlijk de beste manier om op te slaan vlees in grote hoeveelheden in de vriezer. Natuurlijk is het niet altijd praktisch om te doen omdat je soms gewoon geen ruimte in uw vriezer. U kunt wikkel het vlees in plastic en leg het in de vriezer als een luchtdichte zak. Er zijn ook vacuüm tangen beschikbaar die ervoor zorgt dat uw vlees vers voor ongeveer zes maanden. Je moet zorgen om niet te bevriezen vlees te lang, als het verliest zijn vorm en taai geworden.

Als je gaat om een gebraad, er zijn vele recepten op het Internet die u zullen helpen een braadstuk dat zal blijven voor weken of zelfs maanden. Om een gebraad, moet u een braadslee, een vlees-thermometer (u kunt deze voor een relatief goedkope bij uw lokale supermarkt), uien, kruiden, aardappelen, taart vullen, en de baking soda. Eerste, bruine uw uien en kruid ze met zout en peper. Plaats dan al het vlees in de braadslee en zet de taart vulling in de taart shell. Doe het deksel erop en laat het vlees koken voor een uur.