Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Als u zich afvraagt: "Hoe kan ik een ketogeen dieet gebruiken?" dan heb je natuurlijk wel eens van dit dieet gehoord. Een ketogeen dieet is tegenwoordig een van de meest besproken diëten ter wereld. Het is zo populair geworden omdat het ervoor zorgt dat uw lichaam vet verbrandt in plaats van glucose, waardoor u zich gedurende langere tijd vol voelt. Zoveel mensen beginnen de voordelen in te zien van een dergelijk dieet.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Als je je afvraagt hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Om te begrijpen hoe ik dit dieet gebruik, moet je eerst precies weten wat ketonen zijn ketogeendieet. Je hebt misschien nog nooit van ze gehoord en als je net als ik bent, is dat in orde, want ze klinken nogal ingewikkeld. Het enige dat u hoeft te weten, is dat ketonen zijn wat u zou krijgen als u uw lunch en diner zou nemen en ze zou combineren in een verhouding van 70% koolhydraten tot eiwit. De ketonen treden in werking wanneer uw hersenen uw lichaam het signaal geven om vet te verbranden.

Dus hoe gebruik ik dit dieet? Als ik zeg eet alleen wat als ketonenvoedsel wordt beschouwd. Dit betekent dat elk type voedsel dat veel ketonen bevat, zal werken omdat het je metabolisme versnelt en je lichaam klaar maakt om vet te verbranden. Omdat je lichaam vet verbrandt in plaats van glucose, zul je met dit dieet vrij snel beginnen af te vallen.

Meer info over dit artikel: https://hetketogeendieet.nl/