Diamond paintingfoto is een van de belangrijkste dingen die nodig zijn voor het maken van prachtige schilderijen. Deze plaatjes helpen ons onze emoties en gevoelens beter te uiten. U kunt uw eigen Diamond schilderij-afbeelding hebben door bepaalde instructies te volgen. Instructies: Zoek eerst het equivalente aantal kleine diamanten uit met verwijzing naar waar het canvas is. Ten tweede, vul het hele punt van het schilderij met de juiste hoeveelheid diamant.

Ten derde, plak de bijbehorende kleine diamanten met het penseel op het canvas. Ten vierde, als u niet gewend bent om de borstel te gebruiken, kunt u altijd de pincet gebruiken. Ten vijfde, als je de stenen niet graag vastplakt, kun je ook de hulp van een speld of een haak gebruiken. Diamantafbeeldingen worden meestal gemaakt met behulp van Diamond sketch kit;

Het eerste dat nodig is om met een Diamond painting te beginnen, is door het pakket te openen. Er zit een klein Diamond schetsblok in de doos. Verwijder voorzichtig het stof van het Diamond-schetsblok met een schone, droge doek. Je moet dan de Diamond Paints op het Diamond Sketch Pad verdelen en een tijdje wachten tot je een vloeistofachtige vloei op de Diamonds ziet. Nu is het tijd om uw foto te maken.

U kunt vanaf de bovenkant of de onderkant van de Diamond-afbeeldingsgrootte beginnen. De volgende stap is om de diamanten op het canvas te plakken, met behulp van het penseel of het pincet. Om echter te voorkomen dat sommige diamanten op het canvas blijven plakken, moet u de verf aanbrengen met de diamantverfkwast. Om een diamantvrij schilderij te maken, kunt u ook een speld of een haak gebruiken. Nadat alle diamanten op het canvas zijn geplakt, is het nu tijd om wat verf in een cirkelvormige beweging over het canvas te verdelen om de beste look te krijgen.

Eindelijk kunt u nu de Diamond-afbeelding op een nieuw bedrukt canvas afdrukken. Zorg ervoor dat u voor het afdrukken ook het Diamond schetsblok en de Diamond painting kit hebt gebruikt. Dit is zo omdat beide benodigdheden zullen helpen bij het produceren van de beste kwaliteit afdrukken van de diamanten. Als je wat extra effecten wilt toevoegen, kun je ook wat druppels water op de foto zetten. Dit geeft een levendigere uitstraling aan de diamanten die op het canvas zijn gedrukt.

De diamantfoto en de Diamond-schetsblokken samen met de Diamond-verfborstels zijn erg belangrijk bij het creƫren van het perfecte Diamond-kunstwerk. Het eindproduct zal zeker uw ware creativiteit en kunstzinnigheid uitstralen wanneer u de Diamond Paint Kit samen met de Diamonds gebruikt die op het canvas worden geplakt en gedroogd. Voor de finishing touch kunt u ervoor kiezen om een paar druppels van uw favoriete lak op de bovenste diamanten toe te voegen. Op die manier zijn uw prachtige diamanten klaar voor een langdurige weergave.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/